Site de Prezentare


Site-ul poate fi prima si singura imagine pe care un client o are despre afacerea ta, si de aceea trebuie sa creeze o impresie buna. Un site de prezentare bine construit si optimizat pentru motoarele de cautare aduce o multime de beneficii, si poate deschide noi orizonturi.


75% dintre utilizatorii de internet apreciaza credibilitatea companiei in functie de designul site-ului. (Stanford University)

Creem site-uri de prezentare cu design creativ care ilustreaza calitatea servicilor tale folosind ultimele tehnologii in materie de dezvoltare si optimizare.


Designul site-urilor se adapteaza pe telefoane si tablete, astfel utilizarea lor este usoara pe orice aparat.


Sugestii pentru site-uri de prezentare

Site cu Administrare de Continut


Pentru un site de prezentare pe care doresti sa il actualizezi zilnic sau saptamanal este recomandata implementarea unui modul de administrare al continutului.
Creem site-uri cu panou de administrare prin care ai posibilitatea a adauga, sterge si modifica datele si imaginile. Panoul este intuitiv si usor de folosit, nu necesita cunostinte avansate.Creare site CMS in Wordpress

WordPress este cea mai folosita platforma pentru site-urile web cu administrare de continut. Site-urile create in Wordpress sunt flexibile si usor de administrat.Creare site CMS custom

Creem site-uri cu administrare de continut de la zero, cu panou de administrare construit exclusiv pentru nevoile afacerii tale.Creare Blog


Crearea unui site de tip blog se realizeaza intr-un timp scurt si la costuri foarte mici. Secretul unui blog de succes consta in calitatea articolelor publicate si raspandirea blog-ului pe cat mai multe canale de difuzare.


Recomandam blog-ul atat profesionistilor independenti sau oamenilor de afaceri care vor sa isi sustina activitatea prin atragerea de noi oportunitati, cat si persoanelor care vor sa isi expuna si sa isi monetizeze hobby-urile si preocuparile.


Exemple de blog

Creare site custom (de la zero)


Vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis top praesentium voluptatum delen molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt culpa. Vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis top praesentium voluptatum delen molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt culpa.


  • Proiectare
  • Design
  • Coding
  • Testing
  • Live
  • Finish

Exemple de site personalizat
Custom Site 1
Custom Site 2
Custom Site 3