Va punem la dispozitie cele mai performante platforme ecommerce ale momentului

Un magazin online poate face ca afacerea dumneavoastra sa iasa din anonimat si sa fie cunoscuta de cat mai multi clienti. Imaginea afacerii dumneavoastra este reflectata de design-ul site-urilor realizat cu profesionalism de catre web designerii nostri. Fiecare magazin online trebuie sa fie unic atat prin continut cat si prin aspectul sau.

Echipa Atelierul-web.ro va ofera tot sprijnul necesar pentru a pune pe picioare propria afacere in comertul electronic sau pentru a va promova afacerea in mediul online. In prezent, piata de magazine online este in continua dezvoltare asa ca momentan puteti patrunde cu usurinta in aceasta piata.

Magento Dashboard
  • Securitate puternica
  • Analiza si rapoarte
  • Administrare Usoara
  • Magazine multiple
  • Design Responsive
  • SEO friendly
  • Plati online

Desi este mai usor, un magazin online necesita la fel de multa atentie ca un magazin fizic. Necesita un control deosebit asupra produselor ori serviciilor oferite, necesita un continut adecvat, necesita optimizare SEO, necesita supraveghere permanenta.

Una dintre platformele pentru magazin online care a patruns puternic pe piata si o recomandam cu caldura este Magento. Aceasta platforma spre diferenta de alte platforme pentru magazin online, genereaza pagini HTML fapt care permite o indexare cat mai rapida in motoarele de cautare.

Stim ca alegerea din patru solutii pentru magazine online poate fii dificila, insa ne place sa dam clientului posibilitatea de a-si alege magazinul care se potriveste cel mai bine afacerii sale.

Doar solicita o oferta de pret, iar noi te vom ajuta in alegerea plaformei potrivite.

Solicita oferta de pret

Apeland la serviciile noastre nu trebuie sa va faceti griji in privinta detaliilor. Ne-am creat un ghid complet pentru cum ar trebui sa se desfasoare corect o afacere online si care sunt punctele forte si prioritatile acesteia.

WordPress PrestaShop Magento 1.9 Magento 2
Nr. Produse max. 500 max. 1500 nelimitat nelimitat
Pagini Prezentare
Slideshow
Design Responsive
Multilingvistic
Formular Contact
Formular Detaliat
Newsletter
Categorii personalizate
SEO Friendly